Julen kom visst lite tidigare hem till oss i år!

Fredagen bjöd på en konsert på Hovet, det var In Flames som stod för underhållningen och det var faktiskt bättre än jag hade väntat mig!
Här är några bilder ifrån konserten! Svårt att se, men mäktigt!

     


I helgen så hade vi lite julmys eftersom vi kommer att åka hem från och med på söndag och sedan inte komma tillbaka till sthlm förrens 5 december, så då passade vi på att köpa och göra julskinka, baka pepparkakor och sätta upp en adventsstake och en julstjärna.. På kvällen blev det en o annan pepparkaka, tomteskum och glögg..  Så himla gött och mysigt!..

Bjuder på lite bilder ifrån denna underbara dag!





Söndagen bjöd på bullbakande, pluggande och filmmys!
En riktigt mysig helg, men dessvärre kan allt inte vara så bra och måndagsmorgonen kunde ju ha börjat bättre om man säger så... :S

Längtar till på fredag med, då kommer världens bästa Fousi ner på ett besök fre-lör!! :)

XOXO


kick in the as

Då har min ensamkväll påbörjats och jag har kommit igång ganska bra so far!

Har gjort klart en uppgift och läst hälften som ska vara läst till skolan imorgon..
Bara 6 uppgifter och saker kvar att göra! Tror att ni alla vet vad jag ska göra ikväll.
Ska även ringa en familj idag som kanske kommer att bli min framtida arbetsgivare, men tänkte att jag gör det lite senare så att de kan få komma hem ordentligt och bara ta det lugnt, kanske få barnen i säng med!

P är iväg och spelar fotbollsmatch och sliter.. Jag vill också komma igång med träningen ordentligt, men det får bli nya tag efter praktiken hemma..

Bjuder på en bild på mig och älskade storasyster innan vi skulle ha åkt iväg på Rihanna, men det blev ju bio istället..


XOXO

Säg mig, var ska man börja..

Har så sjukt mycket att göra nu så jag vet inte var jag ska ta vägen, var ska jag börja!?
Är massor i skolan nu, så får ta o shape up lite så jag kommer ikapp, känns som att jag ligger sjukt långt efter, men det gör jag väl egentligen inte.. Måste bara se till så att jag pluggar ordentligt!

Får sätta fart imorgon och onsdag har jag ju hela dagen på mig, har hål i skolan och P är borta hela kvällen, har två inlämningar tills på måndag.. Så kommer att behöva begrava mig själv i böckerna ett tag..!!

Men som sagt, när det är så mycket att göra så vet jag inte var jag ska börja? Måste verkligen ta tag i detta nu och göra något åt det!!

Nu ska jag lägga ut lite kläder på tradera innan sängen, nya tag imorgon, har iaf planerat hela veckan och har kollat upp allt som jag måste låna, skriva ut osv..

Har även fått besök av en kär gammal vän ifrån Umeå, sjukt kul!! :)

XOXO

En lyckad hemmavistelse!

Åkte hem med P i fredags för att gå på hans årsfest, den va rätt så lyckad, inte superkul men helt okej! Åkte hem igen vid 12 och satt och tjötade med hans mamma i köket tills hans pappa kom hem så snacka vi lite innan vi gick och la oss. Igår så kom i princip alla hans syskon med familjer och hälsade på.. Hur trevligt som helst! Önskade bara att jag även kunde ha fått hinna med och träffa min underbara familj! Men det får bli nästa gång jag kommer hem v. 47-48 någon gång!

Idag har vi legat i sängen hur länge som helst och bara göttat oss, blev frukost på sängen en film och chill, sedan var vi ute på en promenad innan vi handlade mat och nu är vi hemma igen! Ska försöka att fixa lite grejer nu i eftermiddag/kväll, har en rätt tuff vecka framför mig.

Kan även meddela att jag har fått jobb, väntar på exakt datum när jag ska börja jobba bara! Men det kommer nog att bli riktigt trevligt och superbra, allt behövs som går. Pengar kommer vi som sagt var att behöva i framtiden så kan jag spara lite nu så är det ju bara underbart!!



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA PÅ FARSDAG!!
Ja idag är det farsdag, jag hoppas att pappas dag blir bra och att någon utav mina syskon kan uppvakta honom.
Jag kan ju inte göra det mer än att ringa, så jag ska slå han en signal så snart jag kan nu ikväll!!
Han är den bästa pappan som finns!!


XOXO


Min lillasyster fyller år!!

Världens bästa lillasyster och finaste 16 åriga tjej fyller år idag! :D Nu får hon äntligen övningsköra och allt vad det innebär att fylla 16!!

Grattis till dig!! Älskar dig så himla mycket! :D Du är den bästa som finns!! :) Önskar bara att jag kunde få vara med dig på en stor dag som denna!! :)

PUSS A!!

XOXO

Om du bara visste vad du betyder för mig

Han är den bästa som finns!! Den finaste och snällaste som jag någonsin har mött,,..

Kom precis hem ifrån skolan, det har varit en mycket intressant dag i skolan idag har hänt helt sjukt mycket och vi får lära oss så mycket nya och bra saker varje dag! Jag trivs verkligen med utbildningen och jag måste bara lära mig att våga mer, att chansa.. Det brukar jag ju vara rätt duktig på annars men ibland blir det lite spärrar..

Hoppas bara att P kan börja trivas här så småningom med, vill inget hellre än att han ska ha det bra här, så vi kan ha det bra ihop!!

Måste dra!

XOXO

I'm so confused...

Ursäkta förvirringen, men jag vet varken ut eller in.. Jag vill, men går det?
Måste bara skriva av mig lite lätt.. Har ett stort beslut framför mig, men som tur är så har jag support ifrån min kära P, får prata igenom allt med honom och se om jag blir något klokare!!

För just nu.. Det känns bara hopplöst... Det verkar inte gå vägen och bli som jag skulle önska, och jag vet att han vill det för mig, för oss också..

Ja ja, hur som helst så ska jag på arbetsintervju på onsdag, bara att hoppas på det bästa och att allt går vägen denna gången!

XOXO

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig..

Det är så sant som det är sagt att ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig.. Tänk att allt kan vändas så upp och ner på bara några få timmar? Det är allt underligt hur allt kan förändras på ett kort ögonblick!
Tur att man inte är ensam genom sådana tider så att man ändå kan se det positiva i allt som händer.. Det som händer det händer och allt sker med en mening!

Sitter och letar lite jobb och ev utbildningar till P o se om vi kan hitta något som passar honom, han är iväg och ska träna med ett fotbollslag om han nu hittar dit med cykeln!
Ska även kika upp lite andra grejer som kan vara bra att veta och praktiskt för oss..

Så nu ska jag kika vidare!
Sedan till helgen åker vi hem och det blir årsfest!! Hur najs!!

XOXO

En myshelg utan dess like!

Helgen har varit supermysig och kommer att vara mysig resten av tiden också!
I fredags så var vi hemma och tog det lugnt, jag bakade en äppelkaka till fika när P kom hem ifrån jobbet, och senare på kvällen lagade jag indonesisk gryta som vi käkade. Vi gick upp rätt tidigt på lördag morgon, jag gjorde lite frukost....


Sedan drog vi iväg till Barkarby handelsplats med en himlans massa affärer, vi va inne och kikade lite överallt och jämförde lite priser på kommande inköp. Det enda vi fick med oss hem var filmen Avatar som fick bli underhållningen för kvällen, vi gick ut på en promenad och tog med lite thaimat hem och kikade på filmen, lång men riktigt bra!
Idag så bakade jag scones till frukost det var uppskattat av P, därefter gick vi ner till Solna Centrum för lite shopping, köpte present till våra pappor i farsdagpresent och även presenter till P två syskonbarn.. Sedan gick vi ham och vi har pysslat med lite smått och gott!
Ikväll blir det fyllda lövbiffar med mozarella, soltorkade tomater och champinjoner... O så blir det mys till Gustavsson 3 tr. Time out innan sängen..
Har även tänt upp alla ljus i eldstaden, blir för varmt med brasa ännu! ;)



Så mysigt blev det..

Nu så ska jag fortsätta att greja lite till Milan-Catania på tvn..

XOXO

I need a hero



Den versionen är superfin!!


We fell in love in a hopeless place...

Det kan man summera hur jag och P träffades.. Har fått en del frågor kring hur det gick till, men det är det egentligen ingen utav oss som vet.. Allt började redan förra sommaren, vi smsade bara som vänner och tykade lite med varandra, sedan efter ett tag frågade han om vi skulle ses. Till en början var det bara ett stort NEJ ifrån min sida pga. omständigheterna med tilslut gick jag med på att ses, och fortfarande var det på en kompisnivå som sedan utvecklades till mer. Efter ett tag slutade vi att ses, men efter sommaren frågade han om vi kunde ses igen och eftersom jag redan var fast sade jag ja.. och vi började ses igen, men efter 1 -2 mån så slutade vi ses igen på mitt bevåg, jag vågade inte trotsa allt. Men längtan blev för stor så efter  2 veckor så va det vi och nu skulle jag aldrig ens vilja drömma om ett liv utan honom!!
Anledningen till att vi har den 7/11 som årsdag är för att P helt enkelt valde det datumet för att det skulle vara enkelt o komma ihåg, jag fyller den 7/9.. Smart kille!

Där har ni den långa historian i ett kort format, vill aldrig vara utan honom och är den lyckligaste i världen över att ha honom hos mig!!


Annars har veckan bjudit på ett besök utav min storasyster, vi skulle ha gått på Rihanna i onsdags men hon ställde in.. Så vi va på bio Footloose istället, den va rätt skön o bra faktiskt :)

En trailer och låten som spelas i filmen! Den va rätt skön faktiskt!
Annars har det inte hänt överdrivet mycket i veckan, men nu bor P med mig på heltid och jag har haft ett par mysiga dagar med syster i sthlm, trots att jag har varit väldigt väldigt trött.. Ursäkta för det..

Idag har jag en hel lista på saker som jag vill hinna med innan P kommer hem ifrån jobbet, det största av allt är hemtentan i poliskunskap.. Den ska jag påbörja nu! Uppdaterar senare!

Och ja, jag ska se om min lillasyster har lust att shape up min blogg lite så den blir snyggare, hennes är superfin!!

XOXO

RSS 2.0