Idag kommer bästa syster och lillkille!! :)

Sitter och väntar på t-banan som ska ta mig till t-centralen för att möta upp storasyster och hennes lilla pojk! :) eller liten och liten han blir 3 i år men han är så grym!! :)
Ska bli supermysigt att ha dom här ett par dagar och hitta på en massa skoj! :) kanske blir Skansen, polismuset, lekland, lekpark, bad eller fjärilshuset! Vem vet? :) inte jag det får lillkillen och hans mor bestämma :)

Ska köpa med en tidning till d tänkte jag med! :) en med bilar eller så! Så har han något i bilen hem till vg på söndag igen!! :) längtar iaf! Ser verkligen fram emot detta!! Min lilla d, mitt fadderbarn för övrigt så får skämma bort han lite ;)

Xoxo


Det kommer att bli en liten pojk!

Japp, var på ultraljudet idag med Patrik, vi hade bestämt sedan innan att vi skulle ta reda på könet om det gick! Så när vi väl var där och hon hade gått igenom allt på den lille så frågade jag, hon frågade om vi var överens om att få veta, båda nickar instämmande och väldigt förväntansfulla! Vi trodde att det skulle vara en liten tös! Men hon visade oss att så var minsann inte fallet! Det kommer att bli en liten pojk!

Patrik blev förstås överlycklig och jag har sagt att jag helst vill ha en pojk först och tös sen.. Men får väl se hur det blir med det! ;) blir iaf en pojk :)
Nedan kan ni se en bild av det lilla underverket!!

Vi är alltså idag i v 18+5 dvs på onsdag har näst intill halva tiden gått! ;)


RSS 2.0