Va e felet?!

Ibland undrar jag vad felet är på vissa människor!! :s just nu fattar jag inte vad felet är på min kära pojkvän! Han är så konstig ibland så det är helt sjukt!!
Det är jobbigt när man verkligen inte förstår något hur en människa tänker och resonerar.. Men det är väl lite meningen med ett förhållande!

À ja sitter hos svärföräldrarna o ser på tv en juldag! Är lite småsjuk och mår Inge vidare.. :à måste ju bli bra tills imorgon!
XOXO


Äntligen påväg!!!

Yes!! Äntligen är det lite jullov och dags för ledighet :) som jag har längtat! Sitter just nu på tåget påväg hem till vara! :) riktigt gött!! Ska se till att njuta o ha de riktigt skoj nu den kommande tiden!! :) Ska försöka att uppdatera så ofta det går! Har ju en ny iPhone 4s nu med så ska nog bli oftare!! :) XOXO

Ett samtal som ändrar allt!!

Tänk att ett samtal kan förändra hela ens liv!! Det har varit värt varenda öre, allt lidande och väntan!! Livet är grymt ibland!! Sorry familjen att jag inte meddelade er först, men kändes sent nu :( XOXO

Allt förändras just nu, jag är inte säker på att jag gillar det..

Den känslan är för närvarande oundkomlig.. Allt håller sakta på att förändras runt mig, och då menar jag verkligen allt.. Personligt förändras jag, jag har utvecklats massor och jag känner att mer, mycket mer är på gång. Tankar och värderingar är inte desamma längre.. Men det känns rätt bra vad det gäller det! Min hälsa håller på att förändras och jag hoppas att det blir bra snart! Alla känslor och folk runt omkring mig förändras, speciellt den som är närmast.. Förändringar i all ära, men jag är inte helt hundra på att jag gillar allt som händer just nu.. Förhoppningsvis så lägger sig den känslan snart och jag kan återgå till det positiva igen!! Ska se till att sätta mig själv i första hand nu när jag kommer hem igen, bara att se till så jag förändras i den riktning jag vill och mår bra! Så får allt annat lösa sig bäst det vill, det känns som om vi skulle må bra av att vara ifrån varandra lite, han behöver få energin och initiativen igen. Man vill ju känna sig som prio ett och den enda! Jag behöver få tillbaka orken att vara ett stöd och stå i allt, har alltid något att göra, är det inte skola eller jobb så är det hemma.. Behövde bara skriva av mig lite, känner att det kanske kan hjälpa lite! Ska uppdatera med några bilder från helgen och så imorgon!! XOXO

what are words if you really don't mean them when you say them?

Kanske en utav de finaste låtar som har gjorts på väldigt väldigt länge! Den texten och den meningen som Chris Medina har bakom dom orden är ju helt fantastiska.. En gammal låt men den funkar fortfarande..

Sitter vid datorn och borde plugga, skulle ha jobbat men inte sovit något på hela natten vilket resulterat i att ja mår illa, ont i huvudet, ont i kroppen och fryser.. Så jag fick flytta passet till tisdag och onsdag nästa vecka! Kanske lika bra det med tanke på vilka kommande uppgifter vi har i skolan!
P ligger i sängen och är sjuk han har hög feber och har sprungit upp och ner hela natten, men nu äntligen har han fått lite ro, mår lite bättre och ligger o sover. Jag sitter och väntar på att vårdcentralen ska ringa med så de kan kolla på min rygg så att det kan bli någon ordning med det snart!
Annars, ja det är plugg som gäller för hela slanten idag, skulle behöva och vilja träna, men får spara det till helgen då jag och P ska lira lite boll på skolan..

Det är inte länge kvar till jul nu och allt vad det innebär, börjar att dra ihop sig med stormsteg, snart är det dags för all mat och godis, kilona kommer men framförallt tiden  då man får umgås med dem som betyder mest!! :D

XOXO

Inga bilder men update!

Hinner inte lägga in några bilder men tänkte uppdatera lite snabbt iaf. Sitter och råpluggar inför juridiktentan som kommer att äga rum på fredag förmiddag, det är inte lätt att hålla ordning på allt inom straffrätt kan jag säga, en polis måste verkligen kunna sina lagar och lagrum för att ha befogenhet att kunna utföra sitt jobb.. Jag jobbar på att lära mig, men det är mycket som ska sätta sig.
Imorgon ska jag göra min första jobbdag inom psykiatrin här uppe, det ska bli mycket spännande och det ser jag fram emot!

Annars är det plugg som står på schemat hela veckan, hade behövt pallra mig till läkaren med, men det verkar inte hinnas med denna veckan, nya tag och försök i nästa!

P håller på att bli sjuk med, hoppas bara inte att jag åker på det med, verkar vara magsjuka på g, har kännt mig lite risig idag jag med.. Men hoppas hoppas! Har inte tid att vara sjuk nu!!

XOXO

Det är bara att inse fakta..

Jag suger på att uppdatera bloggen! ;) men sånt är livet ibland, jag har verkligen haft fullt upp med en massa andra saker, plus att min kära familj har varit uppe i estocolmo över helgen!

Annars då vad har tiden bjudit på? Inom skolan har det hänt så sjukt mycket.. Har haft praktik på polisen i Thn en vecka, det var en riktigt grym vecka och jag trivdes hur bra som helst, det känns att jag har hittat rätt iaf! :)
Det hände allt och ingenting men nu vet jag verkligen vad det innebär att bli polis och jag skulle inte för något i världen byta ut den platsen som jag har på skolan! Det gav en nytändning och ny energi att plugga vidare att få ha varit ute på fältet så att säga.. Nu är det bara att se till o fixa utbildningen med bravur, steg ett för det är juridiktentan som vi har på fredag, hade även tänkt att skriva en stor uppgift som vi har sedan fältstudierna som egentligen ska in den 2 januari, men lika bra att få det gjort nu! :)

Privat så har det hänt en hel del med, och just nu så svävar jag i ovisshet.. Vad som kommer att ske och vad som har hänt är bara något stort och luddigt som jag inte riktigt kan greppa.. Men snart hoppas jag få svar..
Ska försöka att boka tid hos läkaren i veckan med, måste kolla upp ryggen som verkligen är paj..

I övrigt så är allt superbra, kunde inte ha det bättre med mitt <3 han är allt!! :)

Nu måste jag plugga en kort sväng innan det är dags för mat och filmmys med den underbaraste som finns!!

Och juste, en liten BTW, världens bästa POLARN; ANNA OCH RAGNHILD kom hem till Sverige idag igen efter 1 år i Nya Zeeland, längtar efter att få träffa henne igen!! :D

XOXO

ja ja ja, som ni tjatar...

Ja har fått flera kommentarer om att jag uppdaterar dåligt, och ja det kan jag väl hålla med om! men det har ju gått i ett för mig, jag har verkligen inte hunnit!! Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Det ska genast bli bättring! :)

Från och med imorgon, hinner inte med att uppdaterar så mycket just nu, får ge er en längre resumé imorgon! Det är ett löfte!! :D

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA som fyller år idag!! Skulle aldrig för något i världen vilja byta ut honom!!

XOXO

RSS 2.0