Det blir en tuff vecka!

Ja ekonomiskt går vi mot en tuff vecka! Men det ska vi allt klara oss ut med! :) har blivit lite för mycket utgifter denna månaden i form av läkarbesök, tandläkare ja alla sånna roliga kostnader.. Presenter, extra hög telefonräkning för 3 mån.. Ingen inkomst för Patrik! Och sen att vi hittade några av de saker som vi behöver i framtiden nu på blocket som vi köpte för det va över halva priset mot i butik och näst intill helt nytt! ;) men sånt är det ibland! :)

Tur vi har typ frysen full med mat och att vi typ bara behöver köpa mjölk och pålägg för veckan! Ska baka bröd med sen så vi har till kommande veckan,. Är ju betydligt mycket billigare än att köpa bröd alltså! :)

Haha.. Ekonomi säger ja bara! Men vill inte ta några sparpengar så får snåla kommande vecka är ju pengar som kommer på fredag för oss båda så det blir bättre och vi går mot ljusare tider ;)

Nu måste ja packa och fixa lite innan Patrik kommer hem! :) ses imorgon vara saknar allt vad det innebär, ska bli underbart att träffa familjen igen! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0