Hoppas vi får flytta hem snart!!

Har nu ansökt om studieuppehåll på skolan, och det har jag garanterat fått godkänt, har även öppnats en hel del dörrar och möjligheter, kanske kan jag få gå vapen óch de självskyddsdelar som jag missar nu på distans i VG. Det skulle innebära att vi troligtvis flyttar hem i September så snart den lille kommit antagligen. Men det är inget helt hundra bestämt ännu. Vi börjar dock att se över vår situation riktigt ordenligt.

Hoppas hoppas att allt går i lås iaf!! :)

Nu sitter jag med juridikböckerna har dubbel tenta i det under morgondagen.. hur ska det gå? :S är as svårt och hur mycket som helst, har pluggat ihjäl mig under veckan, tidiga mornar och väldigt sena nätter, har inte haft någon tid över för Patrik så imorgon slår vi på stort. Går och simmar, beställer lite mat och hyr film och bara rår om varandra! :) Ska bli så mysigt!! Men först som sagt!! Allt satans plugg!!! :S

Längtar iaf hem till slätten igen både jag och Patrik, så hoppas att det blir av snart!! :D Har även kikat upp lite extra noga om och hur mycket i så fall vi betalar i ockerhyra, just nu så betalar vi ungefär 2000 kr i mån för mycket.. dvs. vi ska kräva detta tillbaka då vi flyttar, men då måste vi säga upp lägenheten först så det slipper bli bråk! :)

Nu åter till böckerna!!

Over and out!

Shopping, på rean!

Var en snabb sväng på Solna centrum förut, skulle handla mat och hudgrejer till Patrik, men kom även hem med en overall, en halsduk, tossor och en body till den lille.. Bodyn kommer Patrik att bli helt lyrisk över när han kommer hem. Just nu känns det som att vi nästan får hoppas på att det är en pojk om man ser till kläderna vi har. Men det spelar ingen roll, men på måndag nästa vecka får vi förhoppningsvis veta!! SPÄNNANDE!!

Nu ska jag återgå till plugget, har som sagt 2 jobbiga salstentor denna vecka på samma dag plus en hemtenta.. så behöver verkligen plugga!

Här är bild på inköpen iaf!


Vilken onödig grej!

Ja så fruktansvärt onödigt det känns att man åkte till jobbet idag.. Kom dit o så har dom dubbelbokat personal!
Så bara att vända och åka hem, Iof va de kanske va ja behövde idag eftersom vi har tenta kommande vecka.. :s så får plugga satan så mycket! Men så jäkla onödigt.. Plus att man ändå räknar med dom pengarna, men nu blev man utan dom med :s så det suger ju.. Men sånt är livet ibland! Ska se om jag kan få till med lite andra jobb med, men det är ju inte säkert! Bara att hoppas! ;)

Tur att Patrik inte har en massa extra utgifter nästa månad som han hade denna! Annars hade det blivit tightare och tuffare.. Får se hur man ska lösa allt nu! Men på något sätt hoppas jag! :) fick ju som tur några tusen extra över denna månaden! Så man klarar sig, får spara i den mån det går!
Usch.. Jag hoppas fortfarande på att jag kan få bli förflyttad till distansen, är ju ohållbart att bo i Sthlm om man ska se det ekonomiska.. Och då unnar vi oss inte ens saker, de enda vi gör är att åka hem emellanåt.. :s får väl se hur vi ska lösa allt!

Nu hem igen och plugga jäkel..


Längtar redan hem..

Jag längtar redan hem till mina nära och kära, min familj och mina vänner!! Är inne i en svacka just nu och det är endast dem som kan få allt att bli bra! Har så mycket tankar och funderingar.. Vet inte om jag kanske borde ta mig ur detta liva jag lever nu.. Mår ju fasen inte bra av att ha det som det är nu..

Har ni någonsin känt den känslan av att vad ni än väljer och gör så blir det bara fel? Att ni inte räcker till och inte duger?

Jag funderar på om jag måste gå ner i vikt för att duga, inget annat hjälper ju.. Men svårt att gå ner i vikt då man egentligen ska växa.. Men ska börja cykla till skolan från och med imorgon, ska även köra styrkan som jag gjort tidigare, har självskydd i skolan och ska simma 1 timme efter.. Kan ju vara bra att ge Patrik den egentid han tycker så mycket om.. Ska bara äta frukt som mellanmål med, och inte så mycket mat.. Måste börja tänka mig för! Kan inte ha det såhär.. Hur ska det annars kunna ändras?
Om det är någon som har bra övningar för insida lår så får ni säga till!! Är alldeles för tjock där!
:(

Här ser ni dagens inköp av frukt!! Gjorde en fruktsallad förut på en av varje frukt typ.. Fick dock äta det själv.. Det dög ju inte.. Nu ligger jag i sängen.. Är helt knäckt, tv hörs alltför väl i vardagsrummet för att kunna sova.. Så får väl ligga här och bita ihop ett tag till, vill bara grina, så känns det just nu!!


Ett grymt dygn framför mig!! :)

Det börjar med att jag får gå upp nu, ska handla korv och bröd o sånt! För sen kommer min syster med familj och så sk vi ut till rydaskogen och grilla korv med barnen! :) efter det ska jag hem igen, måste försöka att sova en sväng.. Ska käka middag med några av tjejerna ikväll, därefter möta den saknade Patrik!! :) sedan direkt bär det av till Lidköping för ett avslutande nattpass med polisen där på min sau! :) 07 imorgon slutar vi, 13 ska jag va på lunch hos pappa och därefter släktkalas på kvällen! Hur ska en orka de efter typ 3 timmars sömn? Men bara att härda! Det ordnar sig nog :)

Grymt om inte annat!! Kommer att bli så skoj och roligt!! :)
Nu får de bli frukost!
XOXO


Prinsessan har fyllt 4 och blivit stor tjej!!

Va bara tvungen att ta en bild ifrån min syster, lilla s har börjat lära sig att skriva!! Så stor tjej!! :) så coolt, hon har ju precis fyllt 4 år!! :) grymt!

Annars har jag en grym sau, så jäkla roligt och givande!! :)

Saknar dock p.. Men sånt är det väl! På lördag ses vi iaf :)


Mysig söndag.. Saknar redan min p..

Har haft en hur mysig söndag som helst!! Den har varit alldeles perfekt!
Började med att igår fick jag frukost på sängen och sedan jobbade jag, men Patrik kom och höll mig sällskap! :) på vägen hem hyrde vi film och när vi väl kom hem så chillade vi en stund innan vi lagade mat! :) sedan såg vi The three musceters, och in time! :)

Imorse vaknade vi kl 07.. Såg en film blood in blood out, toppen film! Sen sov vi en liten stund till.. När jag inte kunde sova längre gick ja upp och bakade scones kokade ägg, och bakade chokladbollar.. Gjorde en överraskning och så till Patrik med frukost på sängen! :) supermysigt! Därefter gick vi på en promenad, köpte nässprej och tittade vad regnskydd till barnvagnen kostar.. Slutligen köpte vi en glass och satte oss i solen :) supermysigt! Väl hemma chillade vi en stund, fick massage.. :) lagade mat packade det sista och såg Milan-Lecche innan det bar av mot tåget..
Juste satte upp en liten tavla i den lilles blivande rum med ;)

Bilderna får tala sitt tydliga språk! Ska hem till svärföräldrarna snart när tåget är framme och hämta vår nya pärla! En gammal bil! ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2955725/images/2012/pic_193658523.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2955725/images/2012/pic_193658523.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2955725/images/2012/pic_193658615.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2955725/images/2012/pic_193658615.jpg" class="image">


Sjukt bra vecka!

Veckan i skolan har varit hur kul och lärorik som helst! Börjar verkligen känna att jag har valt helt rätt, precis det jag vill syssla med! :)
Idag hade vi bara en lektion nu på eftermiddagen, var en praktisk lektion i ett sorts fordonsstopp med lite förhöjd hotbild! ;) sjukt kul och så iaf! :)

Fick även mitt schema till min sau nu, praktiken kommer nog att bli hur bra som helst! :) hoppas jag kan åka med Patriks brorsa en sväng några dagar med :)

Annars är jag på g att försöka driva igenom så jag hamnar på distansen.. Men det är verkligen inte lätt :s usch!! Men sånt är de! ;)

Ska ha en lugn kväll idag, jobbar ju imorgon så.. Vi ska laga lite mat och ha det mys, fixa några små detaljer i det nya rummet med, har ju blivit beordrade att ta några kort på hur det ser ut ;)
som sagt.. Snart åker jag hem, kommer att bli riktigt roligt och jag ser verkligen fram emot de! :)

Nu ska jag möta upp Patrik för att handla lite käk :)


Så jävla fet!!

Helt sjukt så tjock man kan känna sig alltså! Måste bli ändring på detta nu, vet att maten är så som den behöver vara i och med allt, har dock ätit mc i helgen och en liten bit pizza och sånt inte bra!!!
Men nu är det dags att börja röra på sig mer, måste verkligen ta tag i det och inte va så lat, nu är jag frisk med så bara att köra på! :) har gått 5 km idag minst.. Ska fortsätta gå ett tag till i de nya löparskorna :)

Är det fint väder kommer jag börja cykla till och från skolan nu med ;) isen är borta och jag får för Patrik! :) så de dagar då det är fint väder kommer jag att cykla! :) så gött de ska bli! :) har även de där 15 min/dagen som ja ska hålla fast vid hårdare nu för rumpa, ben, armar.. Magen får ja ju typ inte träna så får vänta tills bollen kommer så man kan öva balans och styrka i bålen på det sättet :)

Just nu sitter jag på pendeln på g till en arbetsintervju :) är som kontaktperson åt ungdomar, skulle va så jäkla kul och passa kommande yrkesrollen perfekt :) så hoppas på de!! :)
Gick till stationen de tar 15 min istället för att ta bussen med, får bli sånt ;)

Håll tummarna! :)


Ny vecka, snart hemma!

Snart är jag på g hem till vara för en vecka praktik i Lidköping! Kommer att bli så sjukt intressant och spännande! :)

Idag har jag jobbat hela dagen, nu ligger jag död i sängen, ska snart sova! :) Patrik är o spelar fotbollsmatch så han kommer väl runt 23.. ;)

Uppdaterar mer imorgon :)


Shopping på stan

Yes, va nere på den "riktiga" stan idag och tog en mysig runda! Blev några nya inköp, köpte en tisha på mq 600 kr, ett baslinne på hm 50 kr, en ring style by kenza 500 och ett halsband 80 kr på guldfynd.. Men de på guldfynd hade vi 30 procent på så blev lite billigare ;)
Patrik köpte ett armband och presenter till sin mor o far och systerson! :)

Träffade upp 2 hemifrån och fikade en sväng med dem med, supermysigt :) nu inväntar vi maten, blir revbensspjäll och klyftpotatis.. Hoppas att det blir gott! :) sedan blir det snart sängen, ska ju upp och jobba imorgon! Är inte de minsta pepp eftersom ja legat hemma sjuk i veckan och fortfarande är superförkyld.. Men sånt är de!

Bilder på inköpen!


Gårdagens höjdpunkt

Var att jag inte hade någon feber!!! :) var i skolan, det var skoj och gick riktigt bra, handlade efter skolan och hade flyt!!
Patrik fyller år den 15 mars, men jag är ju inte hemma då så jag kan fira honom. :( hade köpt en väska, filmen captain america och en bok om whisky, plus 4 corona öl som han älskar! ;) så skulle jag köpa några speciella bakelser som han har pratat om, tänkte att ja skulle behöva beställa de, men med sån flyt som ja hade igår så hade dom faktiskt 2 st kvar undanstoppade i kylen som ägaren egentligen skulle ha med sig hem! Dom fick ja köpa ;) så firade Patrik igår istället! :) han blev superglad och nöjd iaf :)

Idag ska vi ha en mysdag på stan i solen och chilla! :)
Här ser ni den söta bakelsen han önskat sig, va chokladboll och hallonmousse i den ;)


Still sick!!

Har fortfarande 41 graders feber superont i kropp, huvud och halsen. Näsan är helt igentäppt och ögonen bara rinner helt okontrollerat!!

Det suger! Men det som inte dödar det härdar! ;) måste iaf ta mig till skolan i eftermiddag och se en film, för att kunna vara med på lektionen på måndagen gällande förhör! Måste även försöka att plugga lite men det är svårt när man är helt slut! Får försöka att vila en del till och sedan ta mig an uppgifterna! :)


RSS 2.0