Done finish, finito..

Då va antagligen sista tiden i Ahfk tröjan över på ett tag! Sorgligt men sant! Nu är det andra saker som måste prioriteras och som ska bli mycket spännande att möta.. Tyvärr får därmed fotbollen vara ett avslutat kapitel för en framtid framöver! :( men sånt kan man aldrig säga säkert! Kan bli ett par matcher till ;)

Men nu är jag på tåget på g tillbaka till Sthlm och den finaste människan som finns på jorden! Efter bara ett dygn ifrån varandra så känns det ändå otroligt jobbigt, gillar inte att vara ifrån honom!
Men jag hade tur som fick mysigt sällskap inatt iaf :) först vaknade min söta s systerdotter av mardrömmar och kröp ner hos mig i sängen och kunde inte somna om utan att hålla min hand.. Så söt!! Senare vaknar lille sveakalle eller d som han heter egentligen! :) och kom krypandes och kröp ner mellan oss i sängen så mysigt! De ungarna är verkligen de finaste som finns!! :)

Det var värt en näst intill sömnlös natt för det! Ovärderligt! :) hade en otroligt mysig kväll med tjejerna igår också :) så gött att ha dom kvar och ha så himla kul ihop!! :) även utan alkohol ;)

Ett tack riktar jag nu till min underbara familj som stöttat mig oavsett vad! Även svärföräldrarna! Sedan min systers kottar som kan vända vad som helst till att va värt allt, även de som känns jobbigt! Min syster! Finns inte ens ord! Alla ni är verkligen allt!! :)

XOXO


Äntligen påväg!

Vill bara framme nu, vill bara komma hem till de mest underbara ungarna! Mosters s och d, längtar nästan ihjäl mig.. Oj vad jag ska krama och pussa på dom och busa!! Dessa underbara liv!! :) därefter blir det en kväll med tjejerna, lite tjöt och mys!

Imorgon blir de mer tid med den betydelsefulla familjen innan det blir fotbollscup med mitt lag :) grymt dygn framför mig!!

Det enda som gör att allt inte är perfekt är att jag inte har min p vid min sida.. Älskar ju att han finns där, kommer bli jobbigt att sova utan honom, men nyttigt att sakna varandra med!
Tur ja har ungarna att krama, pussa och busa med :)

XOXO


Vi valde att möblera om lite...

Japp vi möblerade om lite idag för att se hur det känns och se om vi kan tänka oss att ha det så i framtiden! Och som det är nu så känns det rätt bra faktiskt :) eller vad tycker ni? :)


Fy farao vilken natt!!

Vinterkräksjukan är verkligen inte min grej, tur att de förhoppningsvis snart är över så jag slipper det!! :)
Stackars p har inte kunnat sova inatt heller pga allt springande! Men nu sover han så gott :)

Missar 2 dagar i skolan nu pga detta.. Känns ju sådär alltså. Men vad ska man göra, det positiva är ju att det endast är 2 lektioner på 2 dagar! Men får kurera mig och se till att komma tillbaka så snart som möjligt :)
Nu måste ja försöka sova lite till!! Ta ikapp lite ifrån inatt! ;)

God natt!!


Hatar när man mår dåligt.. :(

Fy farao så dåligt man mår just nu.. Har spytt flera gånger, feber och ett konstant illamående... Inte alls kul, finns tyvärr inget som känns lockande att äta eller dricka alls.. Kväljningar nästa!!

Väntar på att mitt hjärta ska komma hem igen, han har varit på ännu en intervju! Så duktig så :)


Coola namn!

Jag har verkligen hittat de namnen nu som de framtida barnen kommer att få, ett pojk och ett flicknamn..
P har godkänt dom med ;) så de kommer o bli hur bra som helst ;)

Har även pratat med rektorn idag och ska få ett nytt möte, men de verkar som att jag får min vilja igenom, dom har som inte så mycket att säga till om längre utan de börjar inse att jag faktiskt har rätt och vilka rättigheter jag har! :) gött!! Så det börjar förhoppningsvis att ordna upp sig igen! :)

XOXO


Saknaden är enorm..

Satt och kollade lite på bilder på de goaste barnen i världen!! Saknar dom så himla himla mycket!! Skulle göra vad som helst för att få vara med dom en stund nu!! :(
S, min D och lilla L-L.. Så söta och Goa.. Helt sjukt vad man kan sakna ungar som inte ens är sina egna, men dom små liven betyder verkligen så himla mycket!! :)
Några timmar med dom skulle få mig att återfå lite hopp och glädje mitt i allt krångel!

Bara så ni vet barnen så är ni de goaste och finaste som finns i hela världen! Önskar man kunde umgås med de oftare..
Så tack till min underbara syster och hennes p för de underbara underverken ni har skapat!!

Saknar såklart hela den familjen inklusive syster med sambo, dom är helt underbara och går alltid att räkna med!
Likväl saknar jag mina småsyskon som är ovärderliga! :) älskar dom alla så mycket!!

Puss på era!!


Snart är även denna helgen till ända!

Återigen sitter jag på t-banan påväg till jobbet! Skönt att vara ledig ifrån skolan imorgon iaf så man kan chilla lite, men jobb är alltid bra! :)
Igår jobbade jag som sagt till 17, åkte hem så lagade vi mat, as gött! O så såg vi på Conan The barbarian, helt ok film! När vi sedan la oss i sängen slocknade jag direkt helt slut!

Längtar till nästa helg nu! Bara att börja räkna ner! Tur vi knappt har någon skola denna veckan! Skönt att ha de lite lugnt mellan varven! :)
Nu jobba!!


På t-banan på g till Tyresö!

Sitter på t-banan på g till Tyresö och jobbet nu! Ska bli riktigt roligt och spännande o se vad detta kommer ha att bjuda på! :)
Jobbar 10-17 idag och även imorgon tror ja! ;)

Ikväll blir det bara mys och ta det lugnt, lär ju va helt slut ändå! ;)
So far!
Dags o byta tåg snart!


Resultatet!!

Så blev maten! Och faktiskt!!!! Ganska god ;)


Kvällens middag!

Det blir kycklingpasta med svamp och vitlök! Står och lagar mat nu! :)
Ska bli riktigt gott :)


Det finns mycket att fira!

Det finns en hel del att fira! Fick nytt jobb igår börjar imorgon, skolan som inte vill höra av sig! ;) och The big thing som avslöjas snart :)
Bakade därmed morotskaka idag, o så städade vi! :)
Gött blir de nog när vi ska fika sen :)


You are My everything!!

Ja du är mitt allt! Älskar dig så otroligt mycket! :)
Ligger i sängen och kikar på den finaste som finns, hade ju några lediga dagar ifrån skolan nu.. Vi ska snart upp och äta frukost, baka morotskaka, städa och gå på möte! Så det blev visst fullt upp idag med ;) ska ju jobba lördag och söndag så blir en lugn helg :)


Nytt jobb!

Yes, gjorde en chansning och skickade ut mitt cv och arbetsbetyg ifrån tiden i Umeå och på leklandet, ett lekland hörde av sig och vill att ja ska börja på lördag! Riktigt bra! Trivdes ju himla bra där i Umeå och det är bra extrapengar som är mer än välkomna nu! :)

Ska dit idag och gå igenom deras regler och arbetssätt o skriva på arbetsavtalet :) cash is king och de behövs!!
XOXO


Back on track med ett litet övertag!

Intyget skickat och remiss fixad till ännu tuffare tester nu har de inget att komma med längre! :p
Känns ju bra att läraren ignorerar mig och vill påpeka varenda minsta lilla miss! Men ja kan ta de, kan inte annat än skratta åt det, minst lika roligt är det när de ignorerar när jag ringer.. Dem börjar nog inse nu att jag har tagit reda på lite för mycket av mina rättigheter och deras skyldigheter ;)

Nu ska jag hem och njuta ett tag och se handbollen ikväll :)
Testerna är oklanderliga, ja va ju till o med mer vältränad än en elitidrottare enligt läkaren! Haha.. Ja som inte tränat ordentligt på ett väääldigt bra tag ;)

XOXO


To be continued...

Japp, då var man tillbaka på sjukhuset för ett cykeltest och ultraljud! Allt såg hur bra ut som helst, men väntar fortf på att läkaren ska komma och ge mig intyget och godkännande att få åka härifrån med ett intyg att köra upp i nyllet på dom!!
Vore gött! Men det verkar ju ta ett tag.. Sista läkaren, igår tog det ju 8 timmar! Så förväntningarna är inte direkt skyhöga!


Oändligt seg väntan

Fy farao vad segt det är att sitta och vänta på läkare! :s måste skaffa de där himla intyget till läkaren så jag kan köra upp de i ansiktet på ledningen så ja förhoppningsvis kan fortsätta utbildningen utan några större problem! :)

Men som sagt de är svintråkigt och hur segt som helst! :(



Tillåt mig att skratta!

Så fort det blir lite jobbigt och man använder ord som do, advokat och media så blir skolan plötsligt väldigt folkskygg och vågar inte riktigt ta tag i problemen!
Men nu har jag skaffat mig ordentligt med kött på benen och ska se till att ro i land det hela! :) känns så jävla gött att veta!!


Hatar skolan över allt annat just nu!!

Eleverna och de flesta lärare är så himla grymma, men skolledningen kan rent ut sagt...........
Var på möte där igår och de vägrar i princip påbörja termin 2 trots läkarens godkännande och jag är återställd! Något fel är de om man säger ta ett års uppehåll, du är ju ändå inte ens torr bakom öronen! Tack för den!!

Jag vill inte ta ett uppehåll men jag kan tänka mig att dela upp termin 2 på 2 terminer som det var sagt ifrån början! Men inte fan går dom med på de längre!
Så nu blir det en hård kamp!! Do är inblandade och advokat har jag tillgång till, enligt dom ska det räcka med intyg! Så nu är det mycket som händer!!

Men nu ska jag göra frukost till min underbara p som ligger och sover så sött i sängen! Får se vad ja ska hitta på när han ska iväg på träning idag! :)

XOXO


Snart helg!!!!

Ska bli så himla himla gött med helg nu!
Avslutar veckan med en praktisk slutövning imorgon och möte med rektorn, får se om jag får förlänga utbildningen ett halvår eller inte! :s bara att hoppas på det bästa :)
Ska iaf komma igång och jobba lite nu med, behöver ha lite mer cash som rullar in inför kommande utgifter! Närmaste inköpet är en systemkamera, inte någon värsting kamera men en hyfsat bra :)

Nu ska jag krypa ner i sängen hos sen underbaraste på jorden blir lite film och massage innan det är dags att sova tidigt! Tur man har en kille som är så snäll och gullig som tar hand om mig så när jag inte är helt i form :)

XOXO


Operation gjord och storstädningen klar! :)

Operationen är äntligen över, det har varit så efterlängtat att få bli mer som alla andra och få träna igen! :) som jag har längtat!! Det gick hur bra som helst, ska vara ledig imorgon med bara så är allt lugnt sen, då får man börja röra på sig sakta men säkert! :)

Storstädade hela lägenheten Idag med på min lediga dag! Blev fint och fräscht, bytte ut några inredningsdetaljer och blev riktigt nöjd med resultatet :) imorgon ska jag tvätta och plugga på vapenprovet som vi har på torsdag, ska även göra klart och skicka in några grupparbeten som vi har! :)

Annars blir det mys och film med den finaste killen på jorden ikväll :) han hyrde 3 filmer på vägen hem ifrån jobbet :p

XOXO


Det finns inga ord som beskriver hur förbannad man kan vara!!

Ursäkta språket men jävla fucking helvete så jävla förbannad jag är.. Fick inte ens göra provet idag på skolan! De är de värsta jag har varit med om, trodde inte att man kunde känna sig så lite värd eller att dom tror på en!!
Det krävs mycket för att hämta upp detta nu!!


Imorgon gäller det!! :)

Yes, imorgon är det dags att göra det ingreppet som kan förändra allt, hela mitt liv! Jag kan bli som alla andra och slippa ha en massa begränsningar! :) är så sjukt pepp :D
Kan säga att det går inte att ta till sig utbildningen ordentligt om man inte får.. Just nu så stör jag mig mest på agerandet.. Räcker det inte med att ja berättar hur det ligger till? Allt är väl upp till mig?

Jobbigt värre!! Men nu har jag iaf styrketränat lite ska snart upp och ha prov i självskydd massa grepp och försvarsställningar! Wish me luck!

XOXO


God jul, Gott nytt år och allt vad det nu heter!

Var år och dagar sedan jag var inne och uppdaterade här jag vet!! Seg som bara den, men jag har bara inte haft tid.! Har varit hemma över lovet och bara haft det gött och skoj! Nu är vi tillbaka i Stockholm och det har varit en grym vecka!! :) Jag har fått godkänt på min juridiktenta och det är hur gött som helst! Patrik har fått ett heltidsjobb som han börjar på på måndag, han är grym!! :) Och imorgon så åker vi hem igen över helgen.. Ska spela alliansen en fotbollscup med mina fotbollsbrudar hemma!! Jag ska försöka att bli bättre på bloggen från och med nästa vecka, då har jag mer tiden och ska se till att lägga ner krut på att fica och uppdatera! men kommer att uppdatera ifrån mobilen så ofta jag kan nu! :D Har ju gått och blivit med Iphone 4s och då kan ja blogga när som hela tiden ;) Nu måste jag tentaplugga, den ska in på måndag!! :S XOXO

RSS 2.0