Det blev en sådär bra start!

Det har ju inte börjat jättebra med jobbet alltså! Eller jo själva jobbet men har inte kunnat vara på jobbet måndag-imorgon :s allt pga några väldigt osäkra människor! Om folk ändå kunde se till att hålla sig på rätt sida lagen..
Tillbringar nu 2 snart 3 dagen på sjukhuset pga det! Men de viktigaste är att den lille mår bra!! :) och det gör han ju, hoppas han kan hålla sig inne i magen ett tag till så han blir lite större iaf och slipper komma ut för tidigt! Hellre att han mår bra!! :) blir andra natten på sjukan nu iaf, finns det något tråkigare? Inte en chans!! ;)
Hade iaf besök idag utav mina chefer inom sommarjobbet och polisen, fick en låda choklad en bok och pratstund! Mycket trevligt :)
Annars är det segt men fått ett nytt eget rum med Patrik nu och otroligt nog platt tv på väggen så blir fotboll ikväll ;)
Ska försöka gå ut och ringa min far nu! Så han slipper vara orolig! :)


Påväg mot nya mål och möjligheter!

Sitter nu på tåget på g till Göteborg för att börja mitt nya jobb för i sommar! :) ska vara inom polisen.. Ska bli så otroligt roligt spännande och framförallt givande! :) skönt att få jobba lite med det som komma skall när jag väl är färdigutbildad med ;)

Seg resa bara, men det är smällar man får ta! ;) ikväll blir det lugnt med en promenad och fotboll såklart!! :) får se om Patrik gör mig sällskap eller är med laget och tittar ikväll! :)

Vad ska man göra när allt pekar åt ett håll, men man inte vill att det ska vara så? Man vill att det ska vara som vanligt?

Nu får de bli lite frukost på tåget :)


Har precis lämnat min dröm bakom mig..

För denna gången! Men jag kommer att komma åter, kändes rätt så vemodigt att göra detta kan jag lova!! Men sånt är livet ibland!

Det är min dröm och den lever vidare trots att ett mirakel kommer till världen och skjuter på det lite!
Polishögskolan, något av de bästa som hänt mig! :)

Usch!! Allt är inlämnat iaf och skolan kommer åter.. Grinden var det sista!

Nu ska jag vila en sväng innan det är dags att ta ta i allt här hemma! Imorgon bitti går ju flyttlasset!!


Pissväder, sista helgen i Stockholm och jobb!

Ja så kan man summera den sista tiden vi har kvar i Stockholm! ;) det är verkligen pissväder ute, jag ska snart iväg och jobba kvällen utomhus!! Vi har fortfarande en del att fixa men vi har imorgon söndag och onsdag morgon på oss iaf! ;)

Jag har rengjort ugnen och alla plåtar med galler på djupet så nu är det skinande rent!! :) nästan alla våra saker är nerpackade, näst intill inget kvar alls.. Så det är ju skönt! :) ska bli gött att komma härifrån men samtidigt väldigt tråkigt eftersom de börjar kännas bättre här nu.. Men men.. Sånt är livet, kommer bli kanon när vi väl kommer in i nya lägenheten! ;)

Nu blir det en pwn innan jobbet! Usch!! Börjar nog bli sjuk med, halsont och tät.. :s


RSS 2.0