Ta de lugnt!

Har precis lagt mig i sängen igen är helt matt efter att ha gått och köpt Alvedon och lite mat.. Verkligen helt slut!! Så ska vila en stund innan ja ska fixa cykeln och diska tänkte jag. Det får bli dagens projekt, har slängt en massa kartonger och plockat undan en del med så vi kan städa imorgon :)

Unnade mig lite jordgubbar idag på balkongen som efterrätt till lunchen! :) de va gött som bara den kan jag lova! Och det kombinerat med sol och varmt på balkongen ett par Alvedon så känns det lite bättre nu igen! :)
Såhär såg då min lunch ut idag! ;)


Sick and tired igen...

Sjuk igen! :( hög feber, sprängande huvudvärk, igentäppt näsa och en väldigt ömtålig kropp med en ömmande mage.. Ibland blir det bara inte riktigt som man har tänkt sig!!
Jag skulle ju gå i skolan idag, lära mig en massa saker och ha skoj, efter igår har suget att gå till skolan åter kommit tillbaka! :)
Men nu blev det ju inte så.. Får promt ligga kvar i sängen och försöka bli frisk, får ju inte överanstränga mig i onödan.. :s

Nu ligger jag i sängen har just käkat frukost och nu ser jag på dear John, ska försöka sova lite till sen när alvedonen börjat verka.. Måste gå till affären sen med och köpa mer Alvedon.. Nu är den slut :(

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör!! XOXO


Säg inte att ja håller på att bli sjuk igen!!!!

Huvudvärk halsont och ont i kroppen och att jag fryser på det, vad kan det betyda? :s tyvärr inte mer än en sak!! Jag håller antagligen på att bli sjuk! Bara ja inte får feber nu ikväll med.. Orkar inte vara sjuk, vill inte vara sjuk, har inte tid med att vara sjuk igen... :(

Har precis kommit hem ifrån en grymt rolig och lärorik dag i skolan, har varit så sjukt kul!! :) först radiokommunikation där vi lär oss polisens radiosystem kallat pust, vad man ska säga, trycka på när osv.. Lunchade med grabbarna i klassen idag och hämtade sedan ut en målad polisbil ur garaget som vi använde oss utav på eftermiddagens övning.. Den gick ut på att träna hur man stoppar fordon och olika scenario som kan hända vid ett vanligt normalstopp! :)
Så sjukt intressant och givande dag! Tänk om alla dagar i skolan skulle vara så roliga! :)

Tänkte cykla till skolan idag, men när jag klev upp imorse var marken återigen täckt med snö och slask!!! :s kanske imorgon om jag har tur och mår bra, det har ju smält bort igen under dagen så! :)
Men nu vila en sväng så ja kanske kan va lite social med p ikväll ;)

XOXO


En underbart solig dag! :)

Solen skiner som bara den ute! :) ska borsta tänderna och gå ut för att se om jag kan laga cykeln så den går att använda igen! :) är punktering på båda däcken!
Sedan ska jag ta mig ner till Solna centrum för att låna lite böcker, köpa Patriks present om jag hittar det jag vill ha! Efter det ska ja plugga ett tag, tog mig ledigt idag efter en helg fylld med jobb och lite övertid! :p

Veckan blir ganska lugn med! Ska försöka mig på att simma denna veckan igen! :) sedan så ska jag börja med lite bedövningar nu, det tar typ 15 min att göra och det ska jag göra varje dag! Hade gärna velat ha en gymboll med, så kostar den inte för mycket så kanske jag investerar i en, får inte göra sit ups längre enligt skolan heller så.. :s då får man hitta på andra nya saker! Vore riktigt skönt om jag hann med en promenad idag med i solen! Kanske testa de nya dojjorna! :)

Men nu ut i solen! Suga in d-vitamin ;)


Kvalitetstid med min p!!

Igår var vi och käkade gött på o'learys och sedan var vi på bio! :)
En gång i Phuket såg vi..

Dock så förstörde de som satt brevid oss filmen lite genom att skratta åt precis allt, räckte att någon kastade en sko i sanden så bröt dom ihop!

Men mysigt va de! Vi hade ju en del att fira med :)


Fy vad jag inte gillar människor som ska sega sig kvar..

Nej all usch till dessa folk! Jag missar bussen och får vänta ytterligare ett tag! Hatar fan de!! Kan dom bara inte respektera öppettiderna? Står fortfarande och väntar på att dom sista gästerna ska dra.. Vill hem! För ja måste göra mig lite iordning innan vi ska iväg, vi ska nämligen ut och käka och gå på bio! :) längtar till de! Ska bli supermysigt med lite tid med min p! :) är ju så tråkigt när jag jobbar hela helgerna!! :(

Åh..... Där missade jag bussen!


Mina händer svider!!

Har varit på Ikea och köpt den byrå som vi ska ha inne i det rummet som vi gör om! :) så den får Patrik sätta ihop ikväll, mina händer är helt förstörda! :s usch!! Men ska bli riktigt mysigt och bra att få ihop allt ikväll så vi kan lägga ner kläder och annat smått och gott :)

Annars är jag helt slut i kroppen! Har feber!! Så är inte jättekry, men imorgon måste jag till skolan igen o så jobba hela helgen! :s

Kan även meddela att jag har fått ett jobb! Som blomsterförsäljare i sommar med start v 16! :) betydligt bättre betalt än det jag har nu! ;) och det är superbra! Så snart slutar jag på dom andra ställena och satsar på det och förhoppningsvis det andra som är att jag är kontaktperson! Det vore perfekt!! :)

Nu får jag nog diska innan Patrik kommer hem! ;)


Konstant förändringar!!

Igår flyttade vi om ytterligare lite för att skapa plats för den byrå vi ska köpa i det rummet vi håller på att göra om :) på bilden nedan ser ni hur det blev :)

Tvättade upp så mycket som fanns hemma igår, och det var massor!! Allt även till det nya! :)
Men det var mysigt och roligt att se, det känns ju så annorlunda! :)

Var i skolan en kort sväng i förmiddags men pga feber fick jag glatt åka hem igen.. Bokstavligen glatt, på marken alltså, is och regn är ingen bra kombination, ramlade och byxorna gick sönder!! Go dag! Väl hemma vilade jag en stund och försöker komma på vad jag ska ge p när han fyller år! :)
Får se vad det blir! :)

Nog om det! Kan säga att det finns människor i ens egen familj som man önskar var annorlunda.. Rätta mig om jag har fel, men finns det ens någon som helst anledning till att bli sur på någon som ställer upp som barnvakt en lördagkväll direkt efter jobbet hela kvällen när man gått i skolan hela veckan ska jobba hela helgen och skolan hela veckan efter.. Om denne vill vara barnvakt hemma hos sig för att resan enkel till den som barnvakten gäller är 1 timme enkel väg..? Om man dessutom frågar om de som en gentjänst och tack för hjälpen för barnvakteriet kan tänka sig att hjälpa oss köra hem en byrå som vi ska köpa på Ikea en paket som är 80*50 cm och väger 33 kg.. Men detta kan de inte tänka sig utan ersättning för bensinen 100 kr, varpå vi avböjer tackar ändå och säger att vi löser det själva en dag! Då helt plötsligt ska de inte ha hjälp och är sura på oss? Av vilken anledning? Ska jag ta betalt i timmen som jag tar hand om ungen då eller? Och för maten och slitage på sakerna hon leker med? Troligt att jag skulle göra det? Inte en chans! Hjälpte fortfarande gärna till att ta hand om henne!! Men inte ens det dög! Så nu kan ni fan fixa egen barnvakt!! Är så jävla trött på att ska man ha hjälp av er så kostar det pengar men när vi begär något i gengäld så kostar allt pengar! Och tro mig! 80*14 är inte i närheten av 1600 kr och då dricker inte ens bilen 1l/milen som jag räknar på ovan! Så glöm det!!
Hoppas ni är nöjda över ert utfall, nu tackar vi för oss!! Tack kära syster! Så smart man kan vara ibland!!

Ursäkta var bara tvungen att skriva av mig, känns rätt ologiskt att ens egna syster behandlar en på de sättet trots att man ställer upp hela tiden så snart mina kan trots att jag har upp över öronen med saker att Göra!! Jobbigt läge, kan förtydliga att en resa tur och retur Sthlm-vara kostar 952 kr.. Inte 1600 som ni påstår, uträknat ifrån deras siffror och priser så vi betalade i princip hela deras tur och returresa sist.. Inte ens det fick vi ett tack för! Känns skönt att inte gå back mer ekonomiskt iaf! ;)
Nu ska jag diska och ta hand om disken tänkte ja! Om jag orkar? ;)


Say you'll haunt me!

Det är min och Patriks låt som även står ingraverad i förlovningsringarna! :) det är en dag att minnas och ett datum att fira i framtiden!
Den låten var det som gjorde att vi fortsatte att ses och bestämde oss för att trotsa allt annat! :)
Det var nämligen så att pga fotbollen och allt annat runt omkring så kände jag att jag inte vågade satsa på Patrik fullt ut.. Men han har varit gullig hela tiden och några dagar efter jag hade sagt att vi inte borde ses mer så skickade han ett sms..
Nät jag lyssnar på låten say you'll haunt me, då tänker jag på dig. Saknar det vi hade och dig!
Och efter det så var det bara ett alternativ som gällde och det blev vi, är så glad för det än idag! Så den låten betyder verkligen allt!! :)

Nog om det! Var på arbetsintervju igår och den gick jättebra! Så hoppas jag får det!! :) är ett jobb som jag kan ha typ hela sommaren utan att de gör något med allt som händer runt omkring! :) toppen!!
Annars blir det städ och tvättning ikväll! Och sedan chill :)

Nedan ser ni tavlan som förevigade all hjärtans dag!


En underbar tid hemma! :)

Det var några Goa och alldeles underbara timmar hemma! :) det började dock inte bra, när vi kommer fram till t-centralen 06.30 på morgonen och ska kolla vilket spår vårt tåg ska avgå ifrån som ska gå kl 06.53 så står det ny beräknad avgångstid 11.45.....
11.45? Wtf!!!

Vi gick och bokade nya biljetter sista minuten på ett tåg som avgick 07.07 istället.. Så ska reklamera den andra resan nu så vi får tillbaka dom pengarna! :)
Sedan kom vi fram, åkte hem till svärfar och svärmor, käkade lunch där och hade det mysigt! Fick en present när vi berättade om det kommande miraklet! Åkte vidare till Patriks ena storasyster, fikade och berättade, vidare till hans andra storasyster, berättade där, hon började gråta så glad hon blev! ;)
Därefter hem till hans storebrors familj, dock var brorsan inte hemma, så fick bli frun och barnen, även hon började gråta och barnen var överlyckliga! :) så söta!
Hem till min mor en sväng och slutligen hem till svärföräldrarna igen! Dit kom sedan Patriks bror... Så 00.30 kunde vi lägga oss efter att ha kläckt den stora överraskningen!

Söndagen spenderades med kalas för Patriks systerson som fyller 1 år och mina underbara systerdöttrar som fyller 4 och fyllt 1.. Underbara ungar och människor på kalasen! :)

En grym helg hemma med andra ord, och nu har vi lagt ut 3000 kr på det lilla miraklet och då är det smågrejer kvar att köpa bara! Allt annat är Fixat! :) vill att vi ska försöka köpa en byrå denna månaden så vi kan lägga in alla kläder och saker vi fått! :)

Nu ska ja ta och gå upp, äta lite frukost och förbereda mig inför min intervju! :) solen skiner och det är underbart väder så det blir nog en alldeles perfekt dag idag! :)

XOXO


Det blir en tuff vecka!

Ja ekonomiskt går vi mot en tuff vecka! Men det ska vi allt klara oss ut med! :) har blivit lite för mycket utgifter denna månaden i form av läkarbesök, tandläkare ja alla sånna roliga kostnader.. Presenter, extra hög telefonräkning för 3 mån.. Ingen inkomst för Patrik! Och sen att vi hittade några av de saker som vi behöver i framtiden nu på blocket som vi köpte för det va över halva priset mot i butik och näst intill helt nytt! ;) men sånt är det ibland! :)

Tur vi har typ frysen full med mat och att vi typ bara behöver köpa mjölk och pålägg för veckan! Ska baka bröd med sen så vi har till kommande veckan,. Är ju betydligt mycket billigare än att köpa bröd alltså! :)

Haha.. Ekonomi säger ja bara! Men vill inte ta några sparpengar så får snåla kommande vecka är ju pengar som kommer på fredag för oss båda så det blir bättre och vi går mot ljusare tider ;)

Nu måste ja packa och fixa lite innan Patrik kommer hem! :) ses imorgon vara saknar allt vad det innebär, ska bli underbart att träffa familjen igen! :)


Nästan alla vet!

Nästan alla vet en sak som inte du vet! En sak som kommer att förändra allt för all framtid! :) spännande men också en ren skräckupplevelse! Vad ska hända och hur kommer det att gå?

Idag är det iaf skolan som gäller, föreläsning i mentala förhållningssätt och sedan lite beteendevetenskap innan det blir möte med rektorn och slutligen lite straffrätt! Ska bli en bra dag! Sen hem!!! Ska plocka och fixa lite hemma, ikväll måste vi packa och greja lite inför resan hem tidigt tidigt imorgon bitti!

Imorgon bär det som sagt var hem till vara för ett dygn! :) ska bli roligt och mysigt! :)

Nu skolan! Ha en bra dag! :)


Glad alla hjärtans dag!

Patrik hade bestämt sig för att jag skulle bli ringmärkt! ;) han hade köpt jättefina ringar med vår låts låttitel och dagens datum graverat i! :) jag fick till och med en liten diamant i min ring! Så söt min Patrik! :) älskar honom så otroligt mycket! :)

För övrigt gick det superbra på sjukan idag, inga anmärkningar! Och jag är ledig imorgon men ska jobba några timmar! :)

Ha de gött! Nu ska vi äta efterrätt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2955725/images/2012/pic_189434403.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2955725/images/2012/pic_189434403.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2955725/images/2012/pic_189434403.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2955725/images/2012/pic_189434403.jpg" class="image">


Hur ofta händer det?

Ni som känner mig vet att jag helst inte äter på mc i onödan! Men idag har jag varit så jäkla sugen på hamburgare och pommes så det är helt sjukt!! Tur jag är på g hem och ska äta kyckling med ris och beasås till lunch istället :)

Ska iväg och göra de fysiska proverna på Huddinge sjukhus lite senare, så ska hem och äta, söka några sommarjobb och laga moset till ikväll, ska bli hemmagjord planka med pollykaka till efterrätt :) de blir gött :)

Alla hjärtans dag kommer att bli lugn! :) men jag vet att p har en alldeles speciell överraskning till idag eftersom jag fått ge han storleken.. ;) så ska bli riktigt mysigt med honom ikväll :) har ja tur ser vi lite på cl ikväll med! ;)

Glad alla hjärtans dag annars alla därute! :)


Livet blir bättre!

Har sett 2 program nu på morgon sen kl 07 ungefär! ;) det första jag så var med Emma igelström! Och herrejösses vilka krav hon har haft på sig själv, gått från olika missbruk från att vinna, till anorexia och bulimi slutligen alkohol! Hur kan en tränare säga åt en 15 årig tjej som just vunnit em att du är för tjock för att nå världseliten? Det blev också startskottet för hennes ätstörningar! Galet!!
Det andra programmet var med Jessica Andersson som trots sin trasiga uppväxt tagit sig igenom så mycket skit och blivit en sådan stor och fin människa som hon är! Grejen är att det känns lite extra med hennes historia eftersom allt utspelade sig i mina hemmamiljöer, orter runt mig, sånt händer alldeles för mycket!! :(

Men nu så ska jag vila lite innan det är dags att ta tag i livet igen! :) Over and out!


Off to work!

På g till jobbet idag igen! Är as fint väder ute så känns surt att man ska jobba! Men samtidigt så är vi i ett sånt enormt behov av pengar nu så får tänka på de! :) ska jobba 10-17 och sedan hem, blir soppa och soffhäng framför nya serien med Ove sundberg ;) imorgon är jag ledig så får min helg då! ;) ska upp till Karolinska bara för ett test och fixa klart presenten eller vad man nu ska kalla det till Patrik :)

Det sköna med jobbet denna helgen är att jag igår fick 85 kr i dricks, och jag hann göra en av juridikuppgifterna till denna veckan och läsa bastaktiken, hur man stoppar fordon! :) det är najs! ;) hoppas hinna med andra juridikuppgiften idag med :) men vi får se, ska ha kalas med 18 ungar så kan bli fullt upp ;) men det löser sig! Har morgondagen på mig annars!! :)

Jag håller verkligen tummarna nu med att vi kanske kan köpa en bra bil för 3000 av p pappa! :) han jobbar på bilfirma så han skulle kolla bilen till veckan så kan vi kika till helgen i så fall! Vi sa Max 30.000 men med den så vore det underbart så kan vi spara resten! :)

Hoppas att ni alla får en bra dag! :) jag kommer nog att få en bra dag iaf! :)


Den där räknaren...

Ja den har varit knäpp!! :( nollställer sig själv när den känner för de!! Helt knäpp!! Men gick massor igår iaf! Började fixa inför en överraskning till Patrik på alla hjärtans dag :) på kvällen var jag och Patrik o simmade på 30 min hann vi 1 km.. Men det kändes, man är inte riktigt van att röra på sig på det sätter ;)

Blev lite lasagne till middag och mys på kvällen :) idag jobbar jag och ska sedan ta mig in till t- centralen för att träffa mina småsyskon mamma med b och ena storasystern som alla är uppe över dagen för kalas :)
Ikväll blir det lugnt igen, jobbar imorgon återigen! :s

/ciao


Det sket sig igår med!

Det sket sig igår med, men passerade iaf 10.000 steg vilket är ett måste.. Åkte på att jobba direkt efter skolan! Och när man kommer hem är man inte direkt sugen på att ut och gå efter en heldag i skolan och jobb.. ;) men idag ska jag bara på en lektion så då kan jag gå mer! Plus att efter p har jobbat så ska vi iväg och simma i simhallen! :) jobbar ju imorgon och söndag med! Så får bli nya tag på måndag igen.. Är svårt att uppfylla stegen när man jobbar eftersom ja inte kan gå så mycket på jobbet :s men ska försöka ändå ;)

Annars händer inte mycket! Jag börjar förbereda mig mentalt på hur och vad jag ska berätta för alla! :s är så svårt och det måste bli gjort innan vi åker hem nästa helg! :s usch!!! Så ni som vet om vad det är, hjälp mig!! Pernilla!!

Haha. Nu ska jag gå upp 45 min innan klockan ringer! ;) ska göra lite sit ups armhäv osv.. Sen träning i skolan ;)

XOXO


Ännu en misslyckad dag :(

Lyckades inte idag heller.. Kvällspromenaden blev lidande då jag fick hoppa in och jobba :s så har endast kommit upp i 11 444 steg.. Men det får duga! Nya tag imorgon! Va ju tvungen att jobba! :s

Annars har det varit en skön dag idag, hade en lektion, sedan hem, lagade potatis och purjolökssoppa gött och billigt 4 kr kosta den totalt! ;) sedan gick jag ner till solna centrum för att shoppa de sista på mina systerdöttrars presenter :) därefter hem, fixa tvätten osv och iväg på jobb! Kom precis hem igen.. Helt slut!! Så ska chilla lite framför tv och slutligen sova snart!

Men imorgon! Nya tag!!

XOXO


Okej jag erkänner..

Min första dag med mitt nya mål resulterade i att jag misslyckades! Kan säga att jag blir måttligt glad när jag har en stegräknare och så kollar jag på den när jag kommit fram till skolan 2600 steg, nästa gång jag kollar på den, 0... Nästa gång igen 500 något.. Sedan 0 igen... Men efter det så har den fungerat.. Så totalt med de stegen som blev räknade så blev det 11 756 steg idag.. Plus ett par steg till antagligen eftersom jag gått massor på skolan idag men som bara resulterat i 500 steg ;)

Får göra ett nytt försök imorgon! :) vet att dagen inte är slut ännu.. Men jag hinner verkligen inte gå så mycket mer idag! Nästa grej är att jag trots ett enormt sug så har jag inte ätit något som helst gott!! Det är hur bra som helst! Man blir så pepp på att fortsätta när det går bra! :) börjar sent resten av dagarna nu så får bli en promenad på morgon innan frukost och skolan! :) testar det dessa 3 dagar! :) kommer ju ändå att gå upp tidigt med Patrik ;)

Som sagt får försöka med en ny omgång imorgon!! :) ska ha en lektion i skolan imorgon så tänkte åka ner på stan en sväng och även fixa lite ärenden :)

XOXO


Nu börjar det ordna upp sig!! :)

Ja nu börjar det ordna upp sig! :) jobbade idag 1 timme till! Ringde även facket så nu har dom ordnat så jag kommer att få min decemberlön, dock i februari, men det är de värt! :) Patrik är iväg och tränar fotboll, hoppas snart att han hittar ett lag som han vill spela i så han kan komma igång på riktigt! :)

Jag har gjort läxor och chillat, nu har jag bäddat ner mig i sängen och ser på Sofias änglar! Superfint program alltså :) man blev lite rörd idag, en kvinna som pga cancer vet att hennes tid snart är över, kvar kommer hon att lämna 3 söner, den minsta 5 år och cpskadad vilket innebär rullstolsbunden samt en man.. Detta sätter press på kvinnan som vill lämna efter sig ett färdigt och anpassat hem till sin familj.. Så fint!!

Imorgon börjar min nya utmaning 15.000 steg om dagen ska det bli plus vardagsstyrka! Ska bli så gött och komma igång lite igen, vi ska även iväg och simma någon dag i veckan! :) så ska uppdatera lite här för att hålla mig pepp! Vikten vet jag att det kommer att gå åt pipsvängen, men man kan ju alltid röra på sig normalt! :) vill springa, men det är alldeles för halt ute :( så får bli promenader!! :)

Nu ska jag mysa lite innan p kommer hem :) gött med egentid emellanåt vilket det kommer att bli mycket av den närmsta tiden ;)
XOXO


Jobbar igen!

Yes, sitter på jobbet på leklandet, är en rätt så lugn dag idag :) har inte varit så många här ännu men det kanske kommer fler :) ska bli spännande och se om de blir något kalas eller inte idag med! :p för har fått mail om det men verkar som om det var igår faktiskt! ;) så vi får se, alltid lika spännande!!
Gött med jobb denna veckan, idag, imorgon onsdag och lördag söndag. Dom pengarna behövs ju! Kommer att få en bra lön i mars månad!! Bara att tacka och ta emot! ;)

Men har fortfarande inte fått någon lön för jobbet i december på Psyk.. Är ju väldigt mysko, och dom svarar inte där heller, så nu har jag fått koppla in facket!! Så får vi se hur detta slutar!
Ska rapportera in 3 jobbdagar i januari med, blir inte så fet lön i februari precis men ;) någon tusenlapp extra är ju aldrig fel! :)

Längtar hem till mitt <3 annars, ser fram emot en myskväll och riktigt god mat, har hört att han ska laga ris, sås och fyllda kycklingfiléer med bacon runt! Han är allt bra min kock!! :)

Nu får jag öva lite radiokommandon, en av alla läxor till skolveckan..
XOXO


Loppisen var lite av en besvikelse idag!

Ja vi hittade inte så mycket som vi hade hoppats på och önskat, men det var ändå mysigt :) vi kom hem med 10 nya filmer en lampa och lite annat! Så av de 2000 vi hade kunnat spendera så spenderade vi 500 och la 500 i spargrisen! :)
Resten ska gå till kommande utgifter! Kanske blir några fler inköp denna månaden! :)

Annars har vi myst idag, haft det riktigt gött bara :) och nu blir det film innan jag ska sova, ska ju upp och jobba imorgon igen! :) måste ta tag i o prata med facket med!! Har fortf inte fått lön från de att ja jobbade i december på Psyk här.. :s

Och ett STORT GRATTIS till den finaste Lill-tjejen L på sin ettårsdag idag!! :) synd att jag inte kunde vara där och mysa lite med henne! Men hon vet att när jag väl kommer hem så blir det puss och kramkalas, grattis igen från en mycket stolt moster ;)

Nu mys med min älskade p, må det alltid vara vi! Du betyder allt och lite till för mig! :)

Hoppas att ni har det lika bra och mysigt ikväll :)
XOXO


Några Goa Fynd! Hoppas det blir fler! :)

Sitter och beundrar våra köp ;) jag fick ett par löparskor utav Patrik idag, ordinarie pris 1200 vi köpte dom för 530 ;) han köpte sig ett par fotbollsskor ordinarie pris 2200 vi betalade 315 ;) var på nikes butik ute i barkarby, o så hade vi en 30% på deras priser som är betydligt lägre än i butik! :) grymt bra :)

Sedan har vi kikat runt lite på olika saker med idag, men vi avvaktar, imorgon ska vi nämligen på en megaloppis här i Solna, får väl se vad vi får med oss hem ;)

Lagom snygga för lagom priser eller? :)


Livet rullar på i all hast!

Det går i ett nu och det går bra nu :) skolan börjar reda upp sig ska få göra mitt praktiska prov om 2-3 v nu :) gött så termin 1 kan bli helt avslutad!!

Annars så har jag börjat ett nytt jobb igen, barnvakt åt en kille i 4 års åldern ett par gånger i veckan och leklandet på helgerna! Pengar behöver rulla in! :) kommande utgifter är inte att leka med! :s
P hoppas jag får ett nytt jobb snart, håller verkligen tummarna för det! :)
Nu mer juridik!!


RSS 2.0