En underbar tid hemma! :)

Det var några Goa och alldeles underbara timmar hemma! :) det började dock inte bra, när vi kommer fram till t-centralen 06.30 på morgonen och ska kolla vilket spår vårt tåg ska avgå ifrån som ska gå kl 06.53 så står det ny beräknad avgångstid 11.45.....
11.45? Wtf!!!

Vi gick och bokade nya biljetter sista minuten på ett tåg som avgick 07.07 istället.. Så ska reklamera den andra resan nu så vi får tillbaka dom pengarna! :)
Sedan kom vi fram, åkte hem till svärfar och svärmor, käkade lunch där och hade det mysigt! Fick en present när vi berättade om det kommande miraklet! Åkte vidare till Patriks ena storasyster, fikade och berättade, vidare till hans andra storasyster, berättade där, hon började gråta så glad hon blev! ;)
Därefter hem till hans storebrors familj, dock var brorsan inte hemma, så fick bli frun och barnen, även hon började gråta och barnen var överlyckliga! :) så söta!
Hem till min mor en sväng och slutligen hem till svärföräldrarna igen! Dit kom sedan Patriks bror... Så 00.30 kunde vi lägga oss efter att ha kläckt den stora överraskningen!

Söndagen spenderades med kalas för Patriks systerson som fyller 1 år och mina underbara systerdöttrar som fyller 4 och fyllt 1.. Underbara ungar och människor på kalasen! :)

En grym helg hemma med andra ord, och nu har vi lagt ut 3000 kr på det lilla miraklet och då är det smågrejer kvar att köpa bara! Allt annat är Fixat! :) vill att vi ska försöka köpa en byrå denna månaden så vi kan lägga in alla kläder och saker vi fått! :)

Nu ska ja ta och gå upp, äta lite frukost och förbereda mig inför min intervju! :) solen skiner och det är underbart väder så det blir nog en alldeles perfekt dag idag! :)

XOXO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0